گزارش كارآموزی كامپیوتر-جهاد کشاورزی

گزارش كارآموزی كامپیوتر-جهاد کشاورزی گزارش كارآموزی كامپیوتر-جهاد کشاورزی

دسته : -گزارش کار آموزی و کارورزی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 63 KB

تعداد صفحات : 67

بازدیدها : 310

برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری

مبلغ : 4000 تومان

خرید این فایل

گزارش كارآموزی كامپیوترجهاد کشاورزی در 67 صفحه ورد قابل ویرایش

گزارش كارآموزی كامپیوتر-جهاد کشاورزی در 67 صفحه ورد قابل ویرایش

 

 

   کارآموزی در هر واحد اداری یا خدماتی می­تواند امری مفید در جهت بعمل رساندن یادگیری افراد ­باشد. دانشجویان پس از طی 2 یا چند سال یادگیری احتیاج به یک مدت زمانی دارند تا آموخته های خود را به اجرا بگذارند و هم اینکه در محیط کار و عمل قرار گیرند تا بتوانند آموخته­های خود را با شرایط و نیازمندی­های اجتماع وفق دهند.قرار گرفتن در این محیط­ها علاوه بر اینکه به افراد در تمرین یادگیری­ها و تسلط بر یادگیری­های دوره دانشگاهی کمک می­کند، باعث یادگیری مطالب جدید بسیاری نیز  می­شود.

اداره جهاد كشاورزی استان گلستان، بخش ترویج نیز بعنوان یکی از این مراکز خوب،  برای آزمایـش این آموخته­ها و همچنین یادگیری هر چه بیشتر مطالب جدبد و به روز و آشنایی با محیط خارج از خانه و دانشگاه می­باشد که من دوره کارآموزی 240 ساعته خود را در آن جا گذرانده و  دوره بسیار مفیدی را در آن جا داشته­ام. این گزارش مبتنی بر آموخته های من می­باشد که به طور خلاصه بیان شده است.

تاریخچه ترویج

 

تاریخچه آموزش و ترویج کشاورزی در جهان

تاریخچه آموزش و ترویج در جهان به قرن­های شانزده و هفده بر می­گردد. علاوه بر انجمن های کشاورزی که در قالب آموزش های غیر­رسمی فعالیت داشتند می­توان گفت که توسعه آموزش غیر­رسمی در کشاورزی عملاً ارتباط مستقیم با تاریخ توسعه و آموزش علوم در اروپا دارد.بر طبق مدارک موجود از جمله اولین انجمن­های ذکر شده در تاریخ کشاورزی به جامعه (مشورتی) ایرلند اشاره کرد که در سال 1371 بنیان نهاده شد.

ریشه­های تاریخی ترویج کشاورزی از دوره رنسانس شروع می­گردد، در آن زمان جنبشی شروع می­شود که سعی بر آن داشت تا آموزش و پرورش را با نیاز­های زندگی انسان هماهنگ سازد.

اولین مدارس کشاورزی در اروپا، در لهسـتان ایجاد شد که یکی از آنها در زاروس از سال 1779 شروع به کار کرد و دیگری در ناگی میشلوس در سال 1716 آغاز به کار نمود. از آن پس با توجه به آموزش و آگاه سازی مردم آکادمی تارندت در سال 1811 در ساکون تامین شد و پس از چندی دانشکده کشاورزی لیزنیک مورد بهره برداری قرار گرفت.

بطور کلی در بررسی تاریخی آموزش و ترویج کشاورزی، ملاحظه می­شود که کار آموزش کشاورزی از صورت ارشادی به وسیله انجمن­های ملی که آن هم بصورت غیر رسمی و سازمان نیافته اداره می­شد به نهادی منظم تبدیل گشته و بدین ترتیب مدارس کشاورزی توسعه یافت و با پیشرفت علوم کشاورزی عالی را نیز دربر گرفت.

 

تاریخچه آموزش و ترویج کشاورزی در ایران

هرچند که بر اساس مدارک و اسناد موجود، ایران از جمله سرزمین­هایی بوده که انسان اولیه در آن به کشت و زرع و دامپروری پرداخته است، لیکن اطلاعات موجود حاکی است که تا قبل از دوره قاجار هیچ موسسه دولتی کار رسیدگی به امور کشاورزی و دامپروری و آموزش در ایران را به عهده نداشت و امور کشاورزی به وسیله ادارات دیگر به خصوص اداره املاک دیوانی یا دیوان خالصجات اداره می­شد.

ازآن دوران به بعد پیشرفت علوم و فنون مربوط به زراعت و دامپروری در دنیا از طرفی و نیاز روز افزون جمعیت در حال رشد کشور از طرف دیگر سبب گردید که پرداختن به امور کشاورزی از جمله کار آموزش و ترویج کشاورزی در ایران نیز اهمیت قابل توجهی برخوردار باشد، در این راستا طی سالیان گذشته ، موسسات و تشکیلات وزارت کشاورزی و جهاد کشاورزی و در سطوح بالاتر آموزشی به دانشگاه­ها و موسات آموزش عالی اشاره نمود .

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید