مقاله فیبرنوری در شبكه ارتباطات زیرساخت

مقاله فیبرنوری در شبكه ارتباطات زیرساخت مقاله فیبرنوری در شبكه ارتباطات زیرساخت

دسته : -پژوهش های دانشگاهی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 63 KB

تعداد صفحات : 15

بازدیدها : 276

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 4000 تومان

خرید این فایل

مقاله فیبرنوری در شبكه ارتباطات زیرساخت

مقاله فیبرنوری در شبكه ارتباطات زیرساخت

مقدمه:   

سرعت تحولات و پیدایش فناوری های نوین ، تنوع خدمات پیشرفته و تقاضای فزاینده برای این خدمات ، لزوم استفاده بهینه از منابع مالی و انسانی و گسترش روز افزون بازار رقابت ، موجب گردیده تا نگرش به صنعت مخابرات در قیاس با سایر صنایع متفاوت باشد . این نگرش هوشمندانه مبین این واقعیت است كه فناوری اطلاعات و ارتباطات ، نیروی محـركـه تــوسعه در همه ابـعـاد اسـت و ایـن مـهم ، ضـرورت های توسعه را متجلی می گرداند .

شبكه یكپارچه نوری ایران با پهنای باندی در حدود ترا هرتز ( Tr Hz ) متشكل از بزرگراه هایی برای ارسال و دریافت بهنگام اطلاعات است. بطوریكه بدون وجود این فناوری دقیق و حساس ، امكان ارائه خدمات چندرسانه ای میسر نیست . با وجود شبكه یكپارچه نوری ایران ، می توان حجم اطلاعات بسیار زیادی را جابجا نمود و شركت ارتباطات زیرساخت ایران با استفاده از توانمندی های آن قادر است بعنوان قطب مخابراتی در منطقه عمل نموده و كشورهای مختلف همسایه را نیز به هم متصل سازد .

خدمات بالقوه شبكه ملی فیبرنوری ایران

خدمات مخابراتی از اجزاء عمده اقتصاد ملی و جهانی بشمار می روند زیرا علاوه بر سود آوری هنگفت نقش اساسی و محوری در ارتقاء سطح اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی ایفا می نمایند . به همین دلیل شركتهای بسیاری راغب به سرمایه گذاری در بخشهای مختلف شبكه مخابرات گردیده اند. این سرمایه گذاریها گردش مالی مطلوب، ارائه خدمات متنوع وگسترده ، تبعات اجتماعی مانند ایجاد اشتغال ، بهبود وضع بهداشت و درمان ، ارتقاء سطح دانش عمومی و تخصصی ، امنیت ، صرفه جویی در وقت و انرژی و … بسیاری دیگر را در پی دارند.

یكی دیگر از اثـــرات غــیـر خــطی، پدیده مدوله سازی متقاطع فاز  (XPM )است كه درسیــستمهای چند كاناله (WDM , DWDM) سبب جفت شدگی فاز ی بین كانالها و پهن شدگی پالس می گردد .

دو پدیده پراكنش نوع SRS و SBS ، بیشتر درزمینه تضعیف انرژی نورانی اثر می گذارد كه به علت بالا بودن توان نوری تغذیه شده به فیبر بوجود می آید .

با  توجه به محدویتهای برشمرده درفوق طراحان تارنوری، پژوهش گران اقدام به طرح و تولید تار نوری جدیدی به نام تار با جابه جایی پاشندگی غیر صفر NZDSF نمودند كه در محدوده 1550nm فاقد پاشندگی صفر بوده و سطح مقطع موثر آن(Core- Effective- Area) نسبت به تار DSF بزرگتر بود .

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید